Bemutatkozunk...

2012.07.30. 16:11

Kedves Idetévedők!


Mielőtt bárki skizofrénnek nézne minket, szeretnénk leszögezni, hogy ketten vagyunk. Mi. Első posztunkban röviden szeretnénk elmesélni, mit is akarunk, miért is, miről fog ez szólni...

Fontos tudni azt, hogy mi_jobban_tudjuk. Mindig. Azt hitted tetszett? Pedig dehogy. Nem ízlésről akarunk vitatkozni, hiszen arról nem lehet - vagy van valakinek, vagy nincs, és márpedig nekünk van, ez egészen biztos, papírunk van róla! Amink még van, az a nagy szánk, meg a visszatarthatatlan népnevelési vágyunk, hogy fékezhetetlen tudásunkat megosszuk mindenkivel, aki erre téved. Milyen jó, hogy van az internet, így nem kell az utcasarkon kissámlin állva osztanunk az észt. Lényegesen kényelmesebb, és paradicsomból is kevesebb jut.


Selina inkább film-, én inkább könyvbolond vagyok, de természetesen imádunk belepofázni egymás dolgába is, így lesznek átfedések az esetleges adaptációk témáján túl is, ezzel érdekesebbé válik az egész, számunkra biztosan - nincs is pezsdítőbb, mint egy egészséges vita :)

 
Jó szórakozást mindenkinek! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://kritikussokk.blog.hu/api/trackback/id/tr14686839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása